MANČESTER JUNAJTED NA ARSENAL BEZ ISKUSNOG ASA: Važan "šraf" van terena nekoliko nedelja

Novosti online

30. 08. 2023. u 16:21

FUDBALER Mančester junajteda Rafael Varan odsustvovaće sa terena nekoliko nedelja zbog povrede i propustiće naredni meč protiv Arsenala, saopštio je danas njegov klub.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД НА АРСЕНАЛ БЕЗ ИСКУСНОГ АСА:  Важан шраф ван терена неколико недеља

FOTO: AP/Tanjug

Trener Erik ten Hag ostao je bez nekoliko važnih igrača pred put u London na poslednju utakmicu Premijer lige pre reprezentativne pauze.

Trenutno su povrđeni Luk Šo, Mejson Maunt i Rasmus Hojlund, dok ove sezone još nisu igrali Tajrel Malasija, Amad Dijalo, Kobi Mejnu i Tom Hiton.

Varan (30) se povredio u subotu u prvom poluvremenu trećeg kola Premijer lige protiv Notingem Foresta (3:2), zbog čega je na pauzi zamenjen. Bivši francuski reprezentativac je doživeo nekoliko povreda otkako je 2021. godine prešao u klub sa Old Traforda.

Junajted će u nedelju gostovati Arsenalu, u utakmici četvrtog kola Premijer lige. Klub iz Mančestera je do sada zabeležio dve pobede i poraz.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)