DINAMO Zagreb oglasio se saopštenjem u kojem je udario po AEK-u, uprkos tome što su njegovi navijači izazvali jezive incidente u Atini.

Komentari (14)

Ljuba

09.08.2023. 15:07

Hrvati su najveće zlo savremene Evrope. Ništa im ne treba verovati, jer su uglavnom podmukli i pokvareni. Srbi koji su živeli sa njima bili su naivni i previše dobri i zato su i stradali.

Suzana

09.08.2023. 16:00

Prestanite nazivati Hrvate ustašama .Moj djeda ,tetka i sestra moga svekra su ubijeni u Jasenovcu ,ali Hrvati kao narod nisu ustaše .Najviše partizana je bilo Hrvata ,a I sada Hrvati su isti narod kao I Srbi ,te kao i naši muslimani u Bosni i Srbiji.Postujte se i volite se....

Pedja

09.08.2023. 16:43

Veoma nam je poznat njihov sportski duh, jos uvek se secam kada su njihovi nogometasi nasrtali na policiju u trenutku kada su ovi pokusavali da naprave red na utakmici Dinamo v Zvezda. Jedan od najzescih u tom napadu Davor Suker je posle postao prdsednik HNS. Toliko o njihovoj miroljubivisti i sportskom duhu.

Luka

09.08.2023. 21:36

Kakve floskule od Dinama i licemerno saopštenje.Pa fašizam i ustaštvo i nasilje u redovina navijača je uobičajeno ponsšanje.Kao da se zaboravlja niz incidenata,tuča koje su izazvsli navijači Dinama po gradovima Evrope Kao što je i tipično za nasilnike i fašiste hrabri su grupnim nastupima.