PRVI OTKAZ U SUPERLIGI OVE SEZONE: Radoslav Batak nije više trener Vojvodine

Novosti online

08. 08. 2023. u 14:12

PROŠLA su samo dva kola u Superligi Srbije, a već imamo prvi otkaz za trenera. Vojvodina je odlučila da se rastane sa Radoslavom Batakom.

ПРВИ ОТКАЗ У СУПЕРЛИГИ ОВЕ СЕЗОНЕ: Радослав Батак није више тренер Војводине

FOTO: M. Vukadinović

"Lale" su loše počele novu sezonu. U domaćem prvenstvu doživele su dva poraza, od Crvene zvezde (0:5) i Partizana (0:2). U Ligi konferencija su u drugom kolu kvalifikacija zaustavljeni od APOEL-a tako što su oba meča izgubile sa po 2:1.

Sve to je rezultiralo otkazom za 45-godišnjeg stručnjaka iz Novog Sada koji je drugi mandat na klupi ovog kluba počeo u februaru.

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava javnost da je odlukom Upravnog odbora šef stručnog štaba Radoslav Batak razrešen svojih dužnosti. Vojvodina na čelu sa predsednikom Dragoljubom Zbiljićem zahvaljuje se Radoslavu Bataku na saradnji i svemu što je učinio za naš klub u teškom trenutku, od starta prolećnog dela prvenstva, u februaru ove godine - stoji u saopštenju Vojvodine.

Batak je osim Vojvodine u Superligi predvodio niški Radnički i Novi Pazar, a imao je i kratak izlet na Tajland.

Ekipa iz Novog Sada će izlazak iz krize morati da potraži sa novim šefom stručnog štaba. Petoplasirani tim prošlogodišnjeg prvenstva u narednom kolu gostuje Napretku u Kruševcu (nedelja, 18.55).

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!