"TIMSKI DO USPEHA ZA SRBIJU": Nedimović, Zbiljić i Tanjga uz fudbalere Vojvodine

Novosti online

27. 07. 2023. u 12:53

Danas moramo da budemo tim, na terenu i van njega. Timski moramo da pokažemo da smo vrhunski, jeste vrućina, ali vidim po vašim pogledima da ćete izgarati na terenu, rekao je predsednik FK Vojvodina Dragoljub Zbiljić, koji je stigao na Kipar da podrži ekipu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv APOELA.

ТИМСКИ ДО УСПЕХА ЗА СРБИЈУ: Недимовић, Збиљић и Тањга уз фудбалере Војводине

M. Vukadinović

Sa njim u društvu stigli su i potpredsednik kluba Miroslav Tanjga i zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović.

- Pred nama su veliki izazovi, prvo važna utakmica večeras, a potom u nedelju start prvenstva protiv Crvene zvezde. Uveren sam da ćemo večeras da ostvarimo pozitivan rezultat, a onda u revanšu pred punim tribinama "Karađorđa" prođemo dalje. Vi večeras predstavljate i Srbiju i verujemo u vas - rekao je Zbiljić u obraćanju fudbalerima.
Novosađanima se obratio i Branislav Nedimović rečima da smo na evropskoj sceni svi zajedno i da svih pet ekipa predstavlja Srbiju i ima podršku FSS. 
- Uveren sam, ne samo da ćete eliminisati APOEL, nego i da možete do grupne faze, a mi ćemo se pobrinuti da se igra na "Karađorđu" - istakao je Nedimović.
Utakmica između APOELA i Vojvodine igra se od 19 sati.

BONUS VIDEO: Ovako je izgledala šampionska žurka na Marakani

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)