"OVA ZVEZDA JE FANTASTIČNA": Miloš Degenek oduševljen povratkom u crveno-bele

Z. Ćorović

24. 07. 2023. u 18:53

BIO je jedan od igrača koji je najviše "iskrvario" kada se probijalo do prve dve Lige šampiona, red je da bude tu i kada je obezbeđen direktan plasman u elitu. Miloš Degenek (29) je Zvezdine navijače odavno osvojio srčanošću i požrtvovanjem, njegove partije u Salcburgu i Lucernu su od onih "za sva vremena".

ОВА ЗВЕЗДА ЈЕ ФАНТАСТИЧНА: Милош Дегенек одушевљен повратком у црвено-беле

FOTO: FK Crvena zvezda

Zato je svima drago što se snažni defanzivac iz Knina i reprezentativac Australije treći put vratio na "Marakanu".

- Lično me je trener Barak Bahar zvao da dođem i budem deo ekipe, a to se ne odbija, naravno kad se uzme u obzir da je to još moja Crvena zvezda, bilo je vrlo lako da se dogovorimo - istakao je Degenek na jučerašnjoj promociji. - Zvezda je moja porodica, moja želja za dokazivanjem je ostala, još je i veća. Dolazim iskusniji za Svetsko prvenstvo, mislim da sam još bolji nego u prva dva mandata. Sebe vidim tamo gde me šef stavi da igram, a moje je da budem zdrav, da se što bolje spremim i pomognem mlađima, kao i da ostvarimo što bolje rezultate. Bio bi uspeh da prođemo grupu u Ligi šampiona, da prezimimo u Evropi.

Degenek je oduševljen kako Zvezda sada izgleda pod palicom novog trenera.

- Naježio sam se kada sam gledao turnir u Rusiji, to što sam video bilo je fantastično. Zvezda je trebalo tako da igra i pre šest godina - snažno, agresivno, moderno, sa visokim presingom. Zato se nadam da bismo u Evropi mogli da napravimo i nešto što niko ne očekuje - istakao je Miloš.

MRKELA: VEĆ SE DOKAZAO

SPORTSKI direktor Mitar Mrkela poželeo je dobrodošlicu dobro poznatom licu.

 - Nema potrebe da posebno predstavljam Miloša Degeneka koji je po treći put obukao crveno-beli dres. Reč je o igraču koji je ostavio lep trag u našem klubu, njegovo ime se vezuje za najveće uspehe koje je Zvezda ostvarila u poslednjih nekoliko godina. Miloš je vredan igrač, dobar, želeo ga je trener Barak Bahar, naravno ima i naše poverenje. Sada je još iskusniji, ima Svetsko prvenstvo u nogama, i to nije mala stvar. U klubu smo zadovoljni timom, ne mogu da kažem da je prelazni rok završen, traje do kraja avgusta, ali ekipa funkcioniše dobro - istakao je Mrkela.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)