SRBIN IMA OZBILJNE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Otkriveno zbog čega je PSŽ odustao od Vlahovića, ali ne i klub sa Ostrva

Novosti online

21. 07. 2023. u 12:35

Napadač Juventusa Dušan Vlahović (23) na meti je Vest Hema, objavila je "Gazeta delo sport".

СРБИН ИМА ОЗБИЉНЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ПРОБЛЕМЕ: Откривено због чега је ПСЖ одустао од Влаховића, али не и клуб са Острва

FOTO: Tanjug/AP

"Čekićari" su spremni da plate za Vlahovića 70 miliona evra, što bi bio njihov rekordni transfer. Nikad ni za koga nisu dali toliko novca. Ovog leta već su prodali Deklana Rajsa Arsenalu za 120 miliona evra, što je rekordni transfer Premijer lige, tako da imaju novca, pišu Italijani.

Menadžer Dejvid Mojes ima zamisao da se ozbiljno pojača, pa već privodi kraju pregovore sa Mančester sitijem oko dovođenja mladog krilnog napadača Karlosa Borhesa (19). Od njega se očekuje mnogo u budućnosti, ali za sezonu pred nama želeo bi Mojes nekog iskusnijeg i Vlahović mu je prvi izbor.

A za to vreme Francuzi otkrivaju. Zdravstveno stanje Dušana Vlahovića mogao bi da bude jedan od povoda da PSŽ odustane od njegovog dovođenja.

Kako piše "RMC Sport", srpski reprezentativac pati od hronične pubalgije, zbog čega je propustio deset utakmica za Juventus u prošloj sezoni!

Zbog toga su se katarske gazde pariskog kluba okrenule i drugom rešenju - Dancu Rasmusu Hojlundu iz Atalante.

U medicinskim objašnjenjima zapisano je da je to bol u mišićima, jačeg ili manjeg intenziteta, zavisno od težine povrede, koja zahvata mišiće donjeg i prednjeg dela stomaka, stidnog područja i unutrašnje strane bedra.

Taj bol se, dakle, manifestuje u kuku, preponama, zglobovima i mišićima donjeg dela trbuha.

Ona se najčešće događa trudnicama i sportistima, a najveći rizik nosi bavljenje fudbalom, tenisom, rukometom, jahanjem...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!