ŠTA TO KAŽE PIKSI? U Zagrebu poludeli zbog izjave selektora Srbije

Novosti online

18. 07. 2023. u 10:55

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, našao se u centru pažnje javnosti u regionu, nakon što je izjavio da je Hajduk iz Splita život i da je veći klub od Dinamo Zagreba.

ШТА ТО КАЖЕ ПИКСИ? У Загребу полудели због изјаве селектора Србије

FOTO: M. Vukadinović

Internetom kruži video-snimak, koji je čini se relativno svež i deluje da Piksi boravi u Dalmaciji na odmoru, gde ga je sreo jedan od Hrvata, iskoristivši priliku da ga nakon završenog ručka u restoranu pita šta je za njega Hajduk.

Sve to zabeleženo je kamerom ili mobilnim telefonom, i brzo je postalo viralno na internetu, kako u Zagrebu, Splitu, Hrvatskoj, tako i u Srbiji.

- Hajduk je život - odgovorio je Dragan Stojković Piksi.

A koji je veći klub - Hajduk ili Dinamo?

- Hajduk - rekao je kormilar "orlova" i nekadašnji as Crvene zvezde, Radničkog iz Niša, Marselja, Nagoje.

Piksi je upravo tokom bogate karijere vodio žestoke bitke u crveno-belom dresu kluba s Marakane protiv splitskog Hajduka i zagrebačkog Dinama.

Činjenica, odnosno rezultati koje u prethodnih 20 i kusur godina prave Dinamo i Hajduk, nedvomisleno ukazuju da su „modri“ daleko ispred ljutog rivala iz Splita, ali Piksijev stav jednostavno više odgovara vremenu kada je on bio fudbaler, i jasno je da se njegove reči neće dopasti Zagrebu, odnosno svima koji vole Dinamo.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!