DA LI JE OVO MOGUĆE? Ovo su šanse Srbije za plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu

Novosti online

21. 06. 2023. u 18:45

FUDBALSKA reprezentacija Srbije nije blistala protiv Bugarske, ali ni činjenica da je do boda došla u 96. minutu nije po statističarima umanjila šanse "orlova" za odlazak na Evropsko prvenstvo.

ДА ЛИ ЈЕ ОВО МОГУЋЕ? Ово су шансе Србије за пласман на Европско првенство у фудбалу

FOTO: FSS/Tviter

Reprezentacija Srbije nalazi se na deobi prvog mesta sa Mađarskom. Obe reprezentacije imaju po sedam bodova, a Crna Gora ima četiri. Bugarska je osvojila dva....

Ako je verovati istraživanjima poznatog sajta "We global football", sajta koji se bavi statistikom i predikcijama, Srbija je već na EP - jer je projekcija da izabranici Dragana Stojkovića Piksija imaju čak 99,36 odsto šansi da putuju u Nemačku.

Srbija je i pre kvalifikacija bila visoko kotirana, s tim da su tada imali 97,64 odsto šansi, a naš nacionalni tim je i ovoga puta ispred Mađara kojima se daje 95,68 odsto.

Portugalci su sa 99,99 odsto na samom vrhu liste, slede Francuzi i Englezi, a iza Srbije koja je na četvrtom mestu nalaze se Švajcarska, Škotska, Belgija, pomenuta Mađarska, Hrvatska i Češka.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)