NE MOŽE LUĐE: Ulaznice za Mesijev debi kao za odlazak na Mars !

Novosti online

18. 07. 2023. u 09:57

SKUPO, skuplje, karte za Mesijev debi! Ovo je, otprilike, gradacija navijačkog ludila koje je ovih dana zahvatilo navijače fudbalskog kluba Inter iz Majamija. Juče je na lokalnom stadionu u Majamiju, pred punim tribinama, ali i kišom natopljenoj pozornici, predstavljen najpoznatiji igrač u MLS ligi, još iz vremena kada je 1975. godine slavni Pele prešao iz svog Santosa u njujorški Kosmos.

НЕ МОЖЕ ЛУЂЕ: Улазнице за Месијев деби као за одлазак на Марс !

Tviter/InterMiamiCF

Leo Mesi je zadužio svoju desetku u Majamiju, a za novi klub će debitovati već u petak na meču protiv meksičkog Kruz Azula, u prvom duelu takmičenja koje se zove Liga kup severne i centralne Amerike. Četiri dana kasnije Inter dočekuje Atlantu junajted, takođe na svom stadionu. Ipak, pomama za ulaznicama za Mesijev debi za Inter graniči se uveliko sa pravim ludilom. Jer prosečna cena karte je 450 dolara, a na onlajn prodaji najskuplja je čak 100.000 dolara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)