VLAHOVIĆ PRIORITET PARIŽANA! U PSŽ-u oduševljeni igrom srpskog fudbalera

Dušan Vlahović je u Pari Sen Žermenu! Ako je suditi po pisanju francuskih medija, to bi trebalo da bude gotova stvar. Ovu vest, kao dosta izvesnu objavio je "Parizjen", a preneli je "Fut 01", "Maksi fut", "Jurosport"...

ВЛАХОВИЋ ПРИОРИТЕТ ПАРИЖАНА! У ПСЖ-у одушевљени игром српског фудбалера

FOTO: Profimedia

"Parizjen" piše da Vlahović, snažan i atletskih performansi, odgovara profilu koji nedostaje Pari Sen Žermenu. List ističe, pozivajući se na izvore bliske klubu, da ovu mogućnost dolaska Vlahovića treba uzeti veoma ozbiljno, naglašavajući da je reč o – prioritetu.

- Napadača Juventusa, koji je u Italiji još tri godine pod utovorom, krasi mnogo karakteristika koje su se dopale donosiocima odluka u Parizu – piše "Parizjen".

Kao jedan od razloga koji bi mogao da olakša Vlahovićev prelazak iz Torina u Pariz je i to što Juventus najverovatnije neće igrati u Evropi, iako se o tome, kako ističe list, još vode pregovori. A Vlahović bi, dolaskom u PSŽ, igrao u Ligi šampiona.

Navodi se i da PSŽ za sada nije uputio ponudu Juventusu, ali se i ističe podatak da se njegova cena na tržištu kreće oko 70 miliona evra. Dodaje se i da jedino Igo Ekitike može da igra na istoj poziciji, ali da se on već nalazi na transfer listi.

U iščekivanju odluke Kilijana Mbapea, Parižani očigledno ne sede skrštenih ruku. "Parizjen" piše da bi oko Mbapea, s igračima poput Vlahovića, trebalo da se napravi moćni tim. U suprotnom, ako Mbape ode, špic će takođe biti veoma jak.

Naslovom "Dušan Vlahović biće novi prioritet Pari Sen Žermena", moguć transfer nagoveštava i "Jurosport". Ističe se i da su prvi kontakti bili veoma pozitivni.

Takođe, francuski mediji navode da PSŽ nije jedini koji se interesuje za srpskog internacionalca, a da iz prikrajka vrebaju i Čelsi i Bajern iz Minhena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!