ZA VLAHOVIĆA - OPET SILNI MILIONI: Član Premijer lige poslao zvaničnu ponudu Juventusu!

Novosti online

03. 07. 2023. u 16:17

JOŠ jedan "orao" će možda, pored Aleksandra Mitrovića, puniti protivničke mreže po Ostrvu. Čelsi je poslao ponudu Juventusu od 60 miliona evra za srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića.

ЗА ВЛАХОВИЋА - ОПЕТ СИЛНИ МИЛИОНИ: Члан Премијер лиге послао званичну понуду Јувентусу!

FOTO: Tanjug/AP

Kako prenosi poznati italijanski list "Korijere delo sport", srpski napadač je velika želja novog menadžera Čelsija Maurisija Poketina, koji je posle odlaska Kaija Haverca u Arsenal ostao bez klasičnog špic igrača.

Pretpostavka je da će rukovodstvo Juventusa najverovatnije odbiti ovu ponudu Čelsija, pošto ne želi da pusti Vlahovića za manje od 70 miliona evra, uz dodatne bonuse. Predstavnici dva kluba trebalo bi da se sastanu naredne nedelje gde će pregovarati o eventualnom transferu srpskog napadača u klub sa "Stamford bridža". Pored Čelsija, Bajern je takođe zainteresovan da angažuje Ducija ovog leta.

Vlahović je početkom 2022. godine stigao u Juventus iz Fiorentine za više od 80 miliona evra. On je prošle sezone odigrao 42 meča za torinski klub i postigao je 14 golova u svim takmičenjima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)