"KAD ĆEŠ DOĆI? ŽENA ZOVE SA EGZOTIČNE DESTINACIJE": Rade Bogdanović "otkrio" zašto se Srbija obrukala u Bugarskoj

Novosti online

21. 06. 2023. u 07:45

Fudbaleri Srbije i Bugarske odigrali su večeras u Razgradu nerešeno 1:1, u meču trećeg kola Grupe G kvalifikacija za Evropskog prvenstva.

КАД ЋЕШ ДОЋИ? ЖЕНА ЗОВЕ СА ЕГЗОТИЧНЕ ДЕСТИНАЦИЈЕ: Раде Богдановић открио зашто се Србија обрукала у Бугарској

Foto Z. Jovanović Mačak

Povela je Bugarska golom Kirila Despodova u 47. minutu, da bi izjednačenje Srbiji doneo Darko Lazović pogotkom u sedmom minutu sudijske nadoknade i tako sprečio veliku bruku "orlova".

O tome je pričao stručni konsultant RTS-a Rade Bogdanović, koji je u svom stilu objasnio kiks Srbije. 

- Pred utakmicu smo stvarno rekli da je ovo utakmica koja dolazi u najgorem mogućem momentu. Duga sezona, poslednja utakmica, žene već na egzotičnim destinacijama, devojke na egzotičnim destinacijama, zovu, pitaju: „Kad ćeš da dođeš, hajde završavajte”... Nisu koncentrisani bili i to se sad videlo. A imaju kvalitet, nije da nemamo. Mi imamo kvalitetne igrače. To je prosto, da smo koncentrisani bili ne bismo primili gol u 47. minutu. Ekipe koje primaju gol u prvim i poslednjim minutima, to je dekoncentracija  - rekao je Rade Bogdanović u studiju RTS-a.

Naravno, u meniju bivšeg igrača Verdera, Atletiko Madrida i drugih klubova bila je i Bugarska.

- Međutim, moram malo da se izvinim gledaocima, rekao sam da Bugari pojma nemaju kao reprezentacija, a da budem malo još brutalniji oni stvarno pojma nemaju! Poslednjih pet minuta, iako stvarno treba biti korektan prema svima, ovo stvarno nije neki reprezentativni nivo da čovek bilo šta da priča, da pravi bilo kakvo poređenje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)