ŠOK ZA SRBIJU: Dušan Vlahović ne igra protiv Bugarske

Novosti online

12. 06. 2023. u 13:11

Fudbalska reprezentacija Srbije će protiv Bugarske u kvalifikacijama za EURO 2024, osim bez Aleksandra Mitrovića i Luke Jovića, igrati i bez povređenih Dušana Vlahovića i Mijata Gaćinovića, rekao je selektor Srbije Dragan Stojković Piksi.

ШОК ЗА СРБИЈУ: Душан Влаховић не игра против Бугарске

FOTO: Tanjug/AP

On je danas okupio igrače u Staroj Pazovi uoči prijateljske utakmicu protiv Jordana u Beču u petak i duela protiv Bugarske u nastavku kvalifikacija za EURO 2024.

"Imamo personalnih problema, to moram da kažem i objasnim jer nam predstoji važna utakmica sa Bugraskom, To je prioritet prioriteta", istakao je Stojković na konferenciji za medije.

Ne možemo da računama na Mitrović, koji ima problem sa stopalom, to datira u poslednjih šest meseci, dodao je selektor.

"Imali smo razgovore i shvatio da ovaj put neće moći. Po mom mišljenju, moguća je hirurška intervencija. Jović je danas je operisan, ima prelom nosa. Vlahović je takođe van ekipe zbog problema sa preponama. Dogovor je da preskoči i da sanira povredu, na operaciju mora i Gaćinović, povređeni su Terzić, Veljković, Radonjić. Neke lekcije smo naučili, da igrač kad ga boli i nokat ne bi trebalo da igra", rekao je Piksi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)