MESI HOĆE NAZAD U BARSELONU: Argentinac se ponudio da igra za džabe, ali isprečila se La Liga

Novosti online

04. 06. 2023. u 10:56

LIONEL Mesi je završio sa Pari Sen Žermenom i pred njim je odluka o tome gde će nastaviti karijeru. Pominje se povratak u Barselonu, ali i odlazak u Saudijsku Arabiju i MLS.

МЕСИ ХОЋЕ НАЗАД У БАРСЕЛОНУ: Аргентинац се понудио да игра за џабе, али испречила се Ла Лига

Foto: EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Ipak, čini se da jedan od najboljih fudbalera svih vremena čini sve da ponovo obuče dres šampiona Španije.

Giljem Balag, novinar koji je nedavno objavio biografiju Argentinca lansirao je ove nedelje ekskluzivu u kojoj ističe da je Leo ponudio Kataloncima da igra za džabe samo da se vrati na "Kamp Nou".

To nije naišlo na odobravanje čelnika La Lige, jer po regulacijama Mesi mora da ima minimalnu platu od 25 miliona bruto! Barselona je nezvanično ponudila tu cifru Mesiju po kojoj bi on zarađivao oko 13 miliona godišnje, dok bi ostalo otišlo na porez.

La Liga će u utorak najverovatnije odgovoriti na finansijski plan Katalonaca, nakon čega će biti jasno da li Mesi može odmah da se vrati u klub sa kojim je osvojio sve.

Podsetimo, Leo se juče oprostio od PSŽ-a čiji dres je nosio dve sezone i sa kojim je osvojio dve titule prvaka Francuske.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)