VOLI SAMO SEBE: Pep Gvardiola cveta od sreće pred kraj sezone

Novosti online

20. 05. 2023. u 22:55

MANČESTER siti, njegov trener i navijači žive najleše dane u ovoj sezoni. Ekipa je osvojila titulu prvaka Premijer lige, a demolirala je i slavni Real Madrid u revanšu polufinala Lige šampiona (4:0). Posebno "cveta" španski trener Pep Gvardiola, za kojeg mnogi kažu da je jedan od najboljih stručnjaka koji se pojavio u poslednjoj deceniji.

ВОЛИ САМО СЕБЕ: Пеп Гвардиола цвета од среће пред крај сезоне

FOTO: Tanjug/AP

- Volim sebe puno, i mislio sam da ćemo da napravimo dobar posao. Došao sam u Siti bez ikakvih očekivanja i da radim ono što volim. Ali nisam mogao da zamislim da ćemo napraviti ovo što smo uradili u Premijer ligi. Shvatio sam već posle pet, šest, sedam utakmica u Premijer ligi u prvoj sezoni, kako je teško ovde. Moraš brzo da učiš. Bilo je važno da svaki dan budem malo bolji. Doći i mentalno biti spreman i biti bolji nego juče. To je jedino pravilo - rekao je juče Gvardiola pred nedeljni duel sa Čelsijem na kome će Siti i zvanično proslaviti petu titulu prvaka Engleske u poslednjih sedam sezona.

Za nju se "pobrinuo" svojim subotnjim krahom Arsenal, ali, naravno, najveći "krivci" su Gvardiola, njegovi saradnici i igrači Sitija koji su rivale "mleli" ove sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri