STIŽU KAZNE: Disciplinci FSS blizu odluke o nameštaljkama u srpskom fudbalu

N. I.

20. 05. 2023. u 21:20

DISCIPLINSKI sudija Fudbalskog saveza Srbije Ivan Nikolić će sledeće nedelje da izrekne kazne klubovima ili pojedincima posle sumnji da su dva meča Superlige Srbije i jedna utakmice Prve lige bile predmet nelegalnih radnji, odnosno nameštanja rezultata.

СТИЖУ КАЗНЕ: Дисциплинци ФСС близу одлуке о намештаљкама у српском фудбалу

Foto: N.Iljukić

 Podsetimo, mečevi Superlige Mladost GAT - Kolubara i Kolubara - Spartak, kao i duel Prve lige Novi Sad - Radnički Beograd su bili pod istragom u UEFA, jer je iz svetskih kladionica stigao signal o sumnjivim i nerealnim uplatama na konačne ishode ovih utakmica.

Pre dva dana su se pred disciplincima FSS izjašnjavali pravni zastupnici Kolubare i Novog Sada koji su, ustvari, pod detaljnom istragom. Posle ovog izjašnjavanja ostalo je još samo da disciplinci FSS procene da li će i kolika kazna uslediti posle poverljivih informacija koje su na Terazije 35 nedavno stigle iz sedišta UEFA.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

FEDERER I NADAL NE VERUJU: Evo šta je Novak Đoković upravo uradio