EVROVIZIJA SAPLIĆE "GRAĐANE": Pep Gvardiola očajan zbog odluke policije

Novosti online

13. 05. 2023. u 18:27

MANČESTER siti ima na tacni čak četiri trofeja do kraja ove sezone, ali jedan bizaran problem mu se isprečio u pripremi revanša polufinala Lige šampiona sa Real Madridom. I to problem koji nema veze sa fudbalom, već sa "Pesmom Evrovizije" koja se upravo održava u Liverpulu.

ЕВРОВИЗИЈА САПЛИЋЕ ГРАЂАНЕ: Пеп Гвардиола очајан због одлуке полиције

Tanjug/AP

Trebalo je da "građani" svoju utakmicu sa Evertonom odigraju u ovom gradu danas, ali policija Liverpula nije mogla da se "sabere i organizuje" zvog obezbeđivanja učesnika "Evrosonga", pa će se meč igrati sutra u 15 časova.

To znači da će Siti ići nešto umorniji u Madrid, pošto Real  večeras na "Bernabeu" igra svoj meč sa Hetafeom.

- Voleli bismo da imamo više vremena da se pripremimo, ali nije tako. Kod nas nije kao u Francuskoj ili Nemačkoj gde timovi koji se takmiče u Evropi igraju petkom. Ovde je Premijer liga bitnija i raspored je takav kakav je - kaže menadžer Sitija Pep Gvardiola.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOJER REKORDER: Golman Bajerna ušao u istoriju Lige šampiona