PUKLO U TORINU! Vlahović ljut, odlazi iz Juventusa

Novosti online

12. 05. 2023. u 08:54

Fudbaleri Juventusa i Sevilje odigrali su sinoć u Torinu bez pobednika, 1:1 u prvom meču polufinala Lige Evrope.

ПУКЛО У ТОРИНУ! Влаховић љут, одлази из Јувентуса

FOTO: AP/Tanjug

Sevilja je povela golom Jusefa en Nesirija u 26. minutu. Juventus je do izjednačenja stigao pogotkom Federika Gatija u 97. minutu.

Srpski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović bili su u startnoj postavi Juventusa. Kostić je zamenjen u poluvremenu, dok je Vlahović izašao iz igre u 62. minutu. 

Vlahović je bio prilično ljut kada ga je Alegri zamenio nakon sat vremena, promašio je par prilika u prvom delu i pitanje je hoće li Vlahović biti u timu u Andaluziji narednog četvrtka, ako bude počeo za vikend protiv slabog Kremonezea, to verovatno znači klupu u Španiji.

Italijanski mediji pominju da se za Srbina raspitivao Milan. Mogli bi navodno da ulože oko 60 miliona evra, ako izbore plasman u Ligu šampiona. Ali osim što Juventus traži više, teško je verovati da bi jednom od najvećih rivala prodali talentovanog napadača. Sa druge strane, ako Alegri ostane, moglo bi da dođe od transfera jer izgleda da Vlahović nije u dobrim odnosima sa trenerom.

Juventus bi ipak u slučaju prodaje insistirao da se preseli u neku drugu ligu, verovatno Premijer ligu, mada se i dalje priča o Atletiku koji će probati da dovede centralnog napadača umesto Morate. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda