NOVI MAČ NAD GLAVOM VLAHOVIĆEVOG I KOSTIĆEVOG JUVENTUSA: Oduzimanje devet bodova odnosi Ligu šampiona?

Novosti online

09. 05. 2023. u 14:09

BODOVNI "rolerkoster" Juventusa još nije završen i vrlo lako bi na kraju sezone mogao da košta ovaj klub učešća u Ligi šampiona naredne sezone.

НОВИ МАЧ НАД ГЛАВОМ ВЛАХОВИЋЕВОГ И КОСТИЋЕВОГ ЈУВЕНТУСА: Одузимање девет бодова односи Лигу шампиона?

Foto: AP

Naime, iz Italije stižu najave da bi u narednim danima trebalo da stigne konačna odluka o kažnjavanju zbog finansijskih malverzacija i tajnih plaćanja igrača tokom rane faze pandemije koronavirusa 2020.

Da podsetimo, Juventus je najpre kažnjen oduzimanjem 15 bodova, a ta odluka je privremeno preinačena pre 20-ak dana kada je "stara dama" povratkom 15 bodova uskočila na mesta koja vode u Ligu šampiona. Najnovije informacije sa "čizme" govore da će Alegrijeva četa prilikom donošenja konačne odluke ponovo nastradati, ali da će sada njihov saldo na tabeli Serije A biti "tanji" za devet bodova. To bi praktično značilo da će se Juventus ponovo naći ispod crte i da će u preostala četiri kola teško uspeti da se dočepa četvrtog mesta koje bi u tom slučaju držao Milan sa četiri boda više.

Ozbiljnija šansa za Vlahovića i Kostića da učestvuju u Ligi šampiona bi u tom slučaju bilo osvajanje Lige Evrope (u polufinalu ih čeka dvomeč sa Seviljom), a postoji mogućnost da na osnovu molbe kluba iz Torina pomenutih devet bodova bude skinuto na početku naredne sezone.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!