GOTOVO ZA NEMOGUĆU MISIJU: Fudbalerima Vojvodine predstoji baš nezgodan raspored u finišu sezone

Novosti online

03. 05. 2023. u 16:05

TEŽE, zaista, nije moglo. Fudbalere Vojvodine, koji ne kriju da im je klupski cilj izlazak na evropsku scenu, u finišu sezone očekuje baš paklen raspored. Jer, već u četvrtak, 4. maja, gostuju na "Čairu" u meču za polufinale Kupa Srbije, a u predstojeća četiri duela superligaškog karavana, odmeravaju se sa rivalima koji su ispred njih na tabeli i direktni konkurenti za poziciju sa pogledom na Evropu.

ГОТОВО ЗА НЕМОГУЋУ МИСИЈУ: Фудбалерима Војводине предстоји баш незгодан распоред у финишу сезоне

S.B.

Da im situacija ne bude ni malo laganija, čak tri puta su gosti, najpre Čukaričkom 8. maja, pa Crvenoj zvezdi, 13. maja, zatim na „Karađorđu“ dočekuju Partizan 21. maja i za kraj, 27. maja, gostuju u Bačkoj Topoli.

Po starom pravilu, da je najvažnija utakmica, prva na redu, tim pre što je reč o duelu u najmasovnijem takmičenju, Radoslav Batak, trener Vojvodine, ne krije da je želja plasman među četiri.

- Želimo u polufinale Kupa i da završimo sezonu kako dolikuje- kaže Batak.– Utakmica u Nišu je od velikog značaja i u skladu sa tim smo se i pripremali. Verujem da možemo u polufinale, tim pre što smo prošlu utakmicu dobro odigrali. Nema razloga da igrači i sada ne pruže partiju po meri, sa dobrim pristupom.

Novosadski strateg u više navrata ističe u prvi plan kontinuitet dobrih igara i na tu temu često razgovara sa igračima.

- To je neophodno ako hoćemo da budemo pobednička ekipa i u klubu kao što je Vojvodina. Jednostavno, moramo da shvatimo i da se utakmice ne dele na one kod kuće i u gostima. Do kraja nas čeka ozbiljan raspored i namera je da uđemo u finiš sezone kako dolikuju klubu kao što je Vojvodina i da izborimo što veći plasman. Za početak, nadam se da ćemo sutra uz dobru igru i rezultat da uđemo u polufinale- rekao je Batak.

Novosađani će u duelu sa Radničkim nastupiti bez suspendovanog Lazarevića i povređenog Bjekovića. Malbašić nije fit, ali će igrati, kao i Vitas i Nikolić koji se vraćaju u tim.

– Igrači Radičkog će biti maksimalno koncetrisani i fokusirani. Ne ulazim u to kakav je njima značaj, jer znam koliko je nama bitno i šta želimo – zaključio je Batak.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)