JUNAJTED RAZMIŠLJA O ANGAŽOVANJU SRBINA: Vlahović opcija za jači špic "đavola"

Novosti online

28. 04. 2023. u 20:56

POTRAGA za napadačem u Mančester junajtedu ulazi u završnu fazu, a jedan od pikova za novi, "umiveni" tim Erika ten Haga je i srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

ЈУНАЈТЕД РАЗМИШЉА О АНГАЖОВАЊУ СРБИНА: Влаховић опција за јачи шпиц ђавола

Foto: Profimedia

Prema pisanju "Dejli Mejla" ozbiljno razmišlja o napadaču Juventusa, s obzirom na to da im prva želja, kapiten Totenhema, Hari Kejn, i dalje deluje kao teško ostvariva misija.

Navijači "đavola" su tokom prvog poluvremena meča sa Totenhemom u četvrtak uveče skandirali "Hari Kejn, naš si u junu", ali sada sve zavisi od spremnosti prvog čoveka "petlova" Danijela Levija da rivalu proda svog najboljeg fudbalera. Ono što može da ide u korist Mančester junajteda je činjenica da je ovo leto poslednja prilika Totenhema da zaradi na svom najboljem fudbaleru imajući u vidu da mu narednog leta ističe ugovor.

Ipak, "Dejli Mejl" navodi da to neće koštati klub sa "Old Traforda" manje od 100 miliona funti na ime obeštećenje uz procenjena primanja Kejna na 300.000 funti nedeljno. U slučaju da procena bude da je to previše novca čak i za napadača takvog kalibra Mančester će se okrenuti italijanskom tržištu.

Tamo, po navodima ostrvskih medija, postoje samo dve opcije. Jedna je naš reprezentativac iz redova Juventusa, a druga špic Napolija, Nigerijac Viktor Osimen.

BONUS VIDEO: "TO JE ONO ŠTO ME BOLI..." Igor Duljaj o večitom derbiju u Humskoj

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave