VELIČA USTAŠE, A ĐOKOVIĆU SE KLANJA! Kakve reči hrvatskog reprezentativca o Novaku: "Uvek ću ceniti ljude koji imaju stav, koji..."

Novosti online

11. 04. 2023. u 16:39

DOK je Novak Đoković prolazio pravi pakao u Australiji zbog stava o vakcinaciji tokom pandemija korona virusa, jedan čovek svim srcem mu je davao transparentu podršku. Bio je to hrvatski fudbalski reprezentativac Dejan Lovren, koji je sada još jednom podsetio na veliko prijateljstvo koje ima sa najboljim teniserom sveta. Ipak Srbija Lovrena ne pamti samo po lepom odnosu sa Noletom, već i po skandaloznim scenama nakon prošlogodišnjeg Mundijala.

ВЕЛИЧА УСТАШЕ, А ЂОКОВИЋУ СЕ КЛАЊА! Какве речи хрватског репрезентативца о Новаку: Увек ћу ценити људе који имају став, који...

FOTO: EPA/Tanjug

Lovren je nedavno bio gost jednog od najpopularnijih balkanskih podkasta, podkast Inkubator, a tom prilikom dotakao se prijateljstva sa Đoković. Lovren je otkrio da Novak i on ponekad razmene poruke na Instagramu, kao i da ceni ljude koji imaju svoj stav.

– Pa, drago mi je da sam bio u pravu! Nekada razmenimo poruke na Instagramu, pošaljemo jedan drugom reči podrške. Uvek ću ceniti ljude koji imaju stav, koji nisu u toj začaranoj mašineriji, koji gledaju malo van tog okvira – istakao je Lovren.

Kontroverzni fudbaler je nakon bronzane medalje Hrvatske u Kataru slavio uz ustaški pozdrav "Za dom spremni", što je naišlo na brojne osude zbog veličanja nacističkog pokreta, međutim Lovren i dalje insistira da je pogrešno predstavljen u javnosti i da je "otvoren" ka svima, pa je još jednom istakao da obožava Novaka Đokovića.

Podsećamo, Novak Đoković danas započinje učešće na turniru u Monte Karlu, gde će mu prvi rival biti ruski teniser Gahov. 

Duel Đoković - Gahov možete pratiti uživo uz portal "Novosti".

 

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

Uskoro opširnije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024