STANKOVIĆ SE OVOME NIJE NADAO: Sampdorija opet izgubila, sve više tone ka Seriji B

Novosti online

08. 04. 2023. u 19:29

FUDBALERI Sampdorije izgubili su od Kremonezea na svom terenu sa 2:3 u 29. kolu Serije A i sve su bliži ispadanju iz lige.

СТАНКОВИЋ СЕ ОВОМЕ НИЈЕ НАДАО: Сампдорија опет изгубила, све више тоне ка Серији Б

FOTO: Tanjug/AP

Očekivali su navijači kluba iz Đenove da će se radovati pobedi i nastaviti borbu za opstanak, ali umesto toga usledio je šok u vidu poraza. Da stvar bude još gora on je došao u petom minutu nadoknade.

A, sve je počelo sjajno za izabranike Dejana Stankovića. Igrao se 15. minut kada je Mehdi Leris doveo Sampdoriju do prednosti. Ipak, gosti su do odlaska na odmor uspeli da izjednače. Paolo Giljone je u 35. minutu poravnao rezultat.

Nastavak susreta bio je još uzbudljiviji. Domaćin je drugi put na meču do vođstva stigao u 66. minutu preko Sema Lamersa. Kada su svi na "Luiđi Ferarisu" videli pobedu, usledilo je košmarnih 10 minuta. Najpre je u 85. minutu minutu Luka Ločošvili pogodio za 2:2, a onda je navijače Sampe utišao Leonardno Sernikola.

Kremonezeu je ovo bila tek druga pobeda u Seriji A i otuda je ovaj poraz još teži. Upravo je tim iz Kremone sada 19. na tabeli sa 16 bodova, ima 10 manje od Specija koja je prva iznad crte, dok je Sampdorija na poslednjem mestu sa 15.

BONUS VIDEO: "TO JE MOGLO DA NAS SKRENE U NEGATIVU!" Trener Zvezde o meču za pamćenje u Subotici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!