PROBLEMI ZA NAPOLI: Osimen neće igrati protiv Milana u LŠ?

Novosti online

08. 04. 2023. u 11:30

Najbolji strelac Napolija ove sezone Viktor Osimen još uvek je pod upitnikom za nastup protiv Milana u četvrtfinalu Lige šampiona.

ПРОБЛЕМИ ЗА НАПОЛИ: Осимен неће играти против Милана у ЛШ?

FOTO: Tanjug/AP

Trener Napolija Lućiano Spaleti rekao je da s Viktorom Osimenom moraju da budu izuzetno oprezni i da se nadaju da će biti spreman za utakmice protiv Milana u četvrtfinalu Lige šampiona.

Tokom reprezentativnog prozora, dok je nastupao za Nigeriju, Osimen je povredio mišić nakon čega je najbolji igrač Napolija propustio dve prvenstvene utakmice, protiv Milana i Lećea.

- Osimen je fudbaler koji bi želeo da igra u svakoj utakmici. Kod njega ništa nije sporno, ali lekari i ja moramo biti oprezni sa njim. Da je igrao protiv Lećea rizikovao bi pogoršanje povrede. Morali smo da mu damo još vremena za oporavak. Nakon povrede je lagano trenirao, ali treba videti kako će reagovati kod većih napora - rekao je Spaleti o svom najjačem adutu pre četvrtfinalnog okršaja Lige šampiona protiv Milana.

Prva se utakmica igra u sredu, 12, aprila u Milanu, a Osimen je sa 21 golom prvi strelac Serie A i predvodnik sjajnog Napolija ove sezone koji je na sigurnom putu osvajanja šampionske titule nakon 33 godine, s tim da klub iz Napulja ima i velike ambicije u Ligi šampiona.

BONUS VIDEO: "LAKŠE SE DIŠE!" Igor Duljaj posle dugo čekane pobede Partizana

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)