STANKOVIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO NA PROVOKACIJE: "Hoćemo li da pričamo o skandiranju, samo to vas zanima, ponosan sam što me zovu tako"

Novosti online

02. 04. 2023. u 21:46

FUDBALERI Sampdorije i Rome odigrali su utakmicu u Rimu, a meč je obeležio nesportski potez domaćih navijača koji su oko 50. minuta krenuli da rasističkim povicima vređaju srpskog trenera Dejana Stankovića.

СТАНКОВИЋ ШМЕКЕРСКИ ОДГОВОРИО НА ПРОВОКАЦИЈЕ: Хоћемо ли да причамо о скандирању, само то вас занима, поносан сам што ме зову тако

FOTO: AP/Tanjug

Odmah posle utakmice novinari su pitali Stankovića za komentar…

– Hoćemo li samo da pričamo o skandiranju? Samo to vas zanima? Ponosan sam što sam Ciganin. Niko me neće uvrediti ako me nazove Ciganinom. Zahvaljujem Murinju što je reagovao.

FOTO: AP/Tanjug

Zatim je trener Sampdorije komentarisao i utakmicu, koja je rešena posle isključenja Murilja pri rezultatu 0:0:

– Dobro smo držali teren, doveli smo Romu u poteškoće. Čestitam momcima. Mogli smo bolje, mogli smo i gore, ali momci su mi se dopali. Vezani su za ovaj dres.

Stanković je igrao za Lacio, pa je zbog toga bio izložen rasističkim uvredama od strane domaćih “ultrasa”. Prvi je u zaštitu kolege i nekadašnjeg učenika iz godina provedenih u Interu, stao Žoze Murinjo. Kada je čuo šta skandiraju Srbinu, zatražio je da prestanu i oni su ga poslušali. Vidno i razumljivo nervozan, reagovao je i srpski trener.

BONUS VIDEO: "ORLOVI" KRENULI U MISIJU NA EP 2024: Piksi poveo Srbiju ka Nemačkoj 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)