VELIKI UDARAC ZA ENGLESKU: Englezi bez dve velike zvezde gostuju Italiji u okviru kvalifikacija za EP

Novosti online

20. 03. 2023. u 19:14

Fudbalska reprezentacija Engleske biće značajno oslabljena u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Oni u četvrtak gostuju Italiji u Napulju.

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ЕНГЛЕСКУ: Енглези без две велике звезде гостују Италији у оквиру квалификација за ЕП

FOTO: AP/Tanjug

Engleski reprezentativci Markus Rašford, Mejson Maun i Nik Poup neće biti u sastavu nacionalnog tima za mečeve protiv Italije i Ukrajine u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, saopštio je Fudbalski savez Engleske (FA)

Napadač Mančester junajteda, Rašford, zadobio je udarac tokom meča FA kupa protiv Fulama u nedelju koji je Junajted dobio sa 3:1 i ne oseća se spremno da bi mogao da izađe na teren na ova dva meča.

Mejson Maunt se oporavlja od povrede karlice, a takođe je FA saopštio da je Nik Poup, prvi golman reprezentacije, doživeo povredu nakon meča Njukasl - Notingem Forest u kom je njegova ekipa, Njukasl, slavila sa 2:1.

Golman Totenhema Frejzer Forster pozvan je kao zamena za Poupa, i on je jedini igrač kojeg je selektor Geret Sautgejt dodao spisku.

Engleska se u četvrtak u Napulju sastaje sa Italijom, a potom u nedelju na Vembliju dočekuju Ukrajinu.

BONUS VIDEO: ŠOK "POD BAGDALOM": Napredak "u minut do 12" kaznio Zvezdine promašaje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda