"TO JE MENI NA DUŠU!" Miloš Milojević baš nezadovoljan ponašanjem igrača Crvene zvezde, a evo i zašto (VIDEO)

Novosti online

15. 03. 2023. u 17:00 >> 18:09

Crvena zvezda je gostovala Radničkom iz Sremske Mitrovice u osmini finala Kupa Srbije, a iako epilog tog duela jeste zadiviljio stratega Srbije, nije u potpunosti i igra njegovih izabranika.

ТО ЈЕ МЕНИ НА ДУШУ! Милош Милојевић баш незадовољан понашањем играча Црвене звезде, а ево и зашто (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, Crvena zvezda je savladala Radnički posle preokreta, nakon čega je trener šampiona Srbije Miloš Milojević ovako reagovao:

- Zadovoljan sam što smo prošli dalje, ali mnogo je stvari koje nisu bile dobre. To je za nauk za sledeću rundu. Kup je posebno takmičenje, za koje je potreban poseban pristup, koji sam apostrofirao pred ovu utakmicu, ali nismo bili od početka na tom nivou. To je, da kažem, meni na dušu... Verovatno ih (igrače) nisam motivisao dovoljno. Ali, mislim da igrači Zvezde moraju na svakoj utakmici da se motivišu da pobede. Svaka im čast što su pobedili na kraju, ali, kažem, nije to na tom nivou na kom je trebalo da bude! - izjavio je Miloš Milojević za TV Arena sport.

Uprkos vrlo lošem vremenu, skoro svi na tribinama u Sremskoj Mitrovici navijali su za Zvezdu.

- Svaka čast navijačima i zbog njih naš odnos treba da bude drugačiji. Oni dođu da gledaju utakmicu po ovakvom vremenu, i zbog toga moramo da utičemo na odnos i zalaganje. Protraćili smo 25, 30 minuta, a ostalih 60 smo bili na zadovoljavajućem nivou za ovu fazu - rekao je Milojević za klupski sajt.

 

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024