RADIKALAN POTEZ JUVENTUSA: "Stara dama" jednim potezom pokazala da od leta ne računa na Vlahovića

Novosti online

15. 03. 2023. u 13:48

ODMAH nakon što je isplivala informacija da je na sever Italije stigla ponuda od 60 miliona za srpskog centarfora od strane PSŽ-a, Juventus je krenuo da rešava pitanje napadača.

РАДИКАЛАН ПОТЕЗ ЈУВЕНТУСА: Стара дама једним потезом показала да од лета не рачуна на Влаховића

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

"Stara dama" je odlučila da u trajno vlasništvo pretvori pozajmicu Arkadijuša Milika iz Marselja. Italijanski velikan je odlučio da za sedam miliona evra i još dva miliona kao bonus potpiše višegodišnji ugovor sa poljskim fudbalerom.

Za takav posao ima rok do kraja aprila, pa je već počela operacija i razgovor sve tri strane. Milika čeka ugovor do 2026. godine i plata od tri miliona evra po sezoni, plus bonusi.

Milik je ove sezone dao osam golova na 23 meča u svim takmičenjima, uglavnom je bio podrška Vlahoviću, ali ga je i na pravi način odmenio kada je Srbin bio povređen.

Juventus bi sa ostankom Milika, uz još Mojzea Kena i supertalentovanog Matijasa Sulea koji je nagovestio potencijal i dao gol u pobedi nad Sampdorijom (4:2), mogao da lakše pusti Vlahovića u drugu sredinu i bez stresa pronađe pravu zamenu.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)