ROMANTIKA: Ovo je Novak Đoković priredio ženi, Jelena je uživala

Novosti online

15. 03. 2023. u 14:50

NOVAK Đoković se još nada da bi mogao da zaigra u drugoj polovini američke turneje, a najnovije vesti vezane za tenis, tačnije za najboljeg tenisera sveta, vezane su ipak za Evropu.

РОМАНТИКА: Ово је Новак Ђоковић приредио жени, Јелена је уживала

Foto: Profimedia

Naime, iz sponzorskih razloga, Nole je morao da ode do Švajcarske, kako bi sa tamošnjnom svetski poznatom kompanijom snimio reklamu.

A društvo u "zemlji sira, čokolade i satova" pravila mu je supruga.

Novak i Jelena Đoković su se divno proveli na ovom kraćem, romantičnom putovanju, sa kog su oboje na društvenim mrežama objavili istu fotografiju.

Ovu, koja je i pred vama:

Koji je naredni turnir na kome će igrati Novak Đoković?

Nedavno se zakomplikovala situacija oko Noletovog odlaska u Sjedinjene Američke Države. Kao što je poznato, iako se Đoković nadao da će zaigrati na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, zabrana dolaska nevakcinisanih protiv kovida 19 u SAD ostala je (i za njega) na snazi, pa je postalo sve izvesnije da od Noletovog dolaska u SAD nema ništa. 

I pored toga što teniski "broj 1" uopšte ne razmišlja da odustane od odlaska u Floridu, o čemu su vam "Novosti" pisale prošle srede, a minimalne šanse još uvek postoje, ipak je mnogo izvesnije da će naredni turnir na kome će nastupiti - biti u Evropi.

Danas je upravo i potvrđeno Đokovićevo učešće.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna