VLAHOVIĆ HITNO NAPUŠTA JUVENTUS?! Gigant se raspada, Srbin pred selidbom u Premijer ligu

Novosti online

14. 03. 2023. u 20:36

DUŠAN Vlahović je u Juventus stigao kao veliko pojačanje, ali bi samo godinu i po dana kasnije mogao "po hitnom postupku" da napusti ne samo klub iz Torina, već i Italiju - i da karijeru nastavi u Premijer ligi.

ВЛАХОВИЋ ХИТНО НАПУШТА ЈУВЕНТУС?! Гигант се распада, Србин пред селидбом у Премијер лигу

FOTO: AP/Tanjug

Naime, nakon što je Federalni apelacioni sud Fudbalskog saveza Italije (FIGC) presudio da se Juve kazni oduzimanjem 15 bodova u ovom prvenstvu, zbog finansijskih malverzacija, počele su sve više i više da se u italijanskoj javnosti pojavljuju priče o renoviranju "stare dame".

Jedan od onih koji se najčešće pominje je i Dušan Vlahović, koji ove sezone na 26 utakmica dao 10 golova i mogao bi da prvi napusti Juventus od velikih zvezda koje su u poslednje vreme u taj slavni klub stigle.

"Kalčomerkato" javlja da srpski napadač još nije pokazao sav svoj talenat u Juventusu, ali je glavni razlog za to što trener Masimilijano Alegri iz njega nije izvukao najbolje.

Vlahović je u tom tekstu ocenjen kao neko kog baš i nisu očekivali u Juveu, jer on "nije kao Erling Holand, koji se brzo adaptirao na novu sredinu i, u Mančester sitiju, počeo da rešeta mreže rivala pod komandnom palicom Pepa Gvardiole".

Za člana "orlova" je torinski gigant pre 13 meseci platio skoro 80 miliona evra, ali kako ta saradnja nije donela onoliko plodova koliko su članovi uprave Juventusa priželjkivali, "voljni su da saslušaju ponude". 

Njukasl junajted je jedan od glavnih kandidata da Vlahovića dovede u predstojećem letnjem prelaznom roku, ali kao oni koji prate situaciju pominju se još i Bajern Minhen, Čelsi, Mančester junajted i Pari Sen Žermen. Svi ti klubovi traže pojačanja na mestu golgetera i "troškovi nabavke špica za njih nisu problem", što bi znaličio da Juventus možda padne u iskušenje da proda Vlahovića na leto 2023. iako to nije bio plan kada je prošle zime angažovan.

Jedan od najpopularnijih sajtova posvećenih Njukaslu, "NjukaslBlog" ističe i da bi "dovođenje Vlahovića bila velika stvar za klub, koji je zainteresovan da na leto dovede novog napadača, iako bi cela priča propala ukoliko se ne izbori plasman u Ligu šampiona". Na tabeli Premijer lige Njukasl je peti, sa četiri boda manje, ali i dve utakmice manje, od Totenhema koji zauzima četvrtu poziciju, poslednju koja vodi u elitnog evropsko klupsko nadmetanje.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili