I SAM JE U ČUDU: Trener TSC-a Žarko Lazetić ne može da veruje šta se dešavalo na utakmici protiv Zvezde

Novosti online

07. 03. 2023. u 21:35

TSC je odigrao bolje od šampiona Srbije, ali je Crvena zvezda odnela ceo plen iz Bačke Topole, pa i ne čudi što je strateg domaće ekipe, Žarko Lazetić, razočaran ishodom.

И САМ ЈЕ У ЧУДУ: Тренер ТСЦ-а Жарко Лазетић не може да верује шта се дешавало на утакмици против Звезде

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je u vrlo burnom derbiju 25. kola prvenstva Srbije pobedila TSC u gostima, nakon čega je Lazetić ovako sumirao utiske:

- Šta ja mogu da kažem mojim igračima za ovu utakmicu, osim da im čestitam? Primili smo dva gola iz dva dotadašnja šuta. Drugi gol, pritom, nije "pao" čak ni posle šanse. Svaka čast Pešiću i Zvezdi na tome. Imali smo mnogo prilika, naterali Zvezdu da bude u niskoj zoni, da se brani, ali, nažalost, nešto nam je falilo. Videćemo šta je to - rekao je šef stručnog štaba TSC-a za TV Arena sport.

Tome je dodao i sledeće:

- U ovoj utakici se desilo slično kao i protiv Partizana, kada smo dominirali, a primili pogodak iz prve šanse. To je verovatno taj njihov kvalitet. Čestitam Zvezdi na pobedi, nama ostaje da izvučemo pouke i budemo još bolji - zaključio je Žarko Lazetić.

Tabela Superlige:

Bonus video: Borjan nije imao šanse - ovako je TSC matirao Zvezdu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A POSLE RASKIDA: Stefanos Cicipas ima devojku! Šta mislite, odakle je?