SUDIJA TAKO REKAO... Kristijano Ronaldo doživeo da gubi od poslednjeg tima u Saudijskoj Arabiji, a onda se u 90. minutu desilo "čudo" (VIDEO)

Novosti online

05. 03. 2023. u 15:40

Kristijano Ronaldo je u karijeri imao zaista istorijske prelaske iz kluba u klub, pa iako prelazak u Al Nasr ne spada u klasične fudbalske "transfere", jer je Portugalac u Saudijsku Arabiju stigao kao slobodan igrač, njegovi nastupi čak i u toj zemlji, koja ne spada u svetsku fudbalsku elitu, privlače veliku pažnju. Naročito kada Ronaldov vodeći tim - gubi od poslednjeg na tabeli.

СУДИЈА ТАКО РЕКАО... Кристијано Роналдо доживео да губи од последњег тима у Саудијској Арабији, а онда се у 90. минуту десило чудо (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

U 19. kolu Profesionalne lige Sudijske Arabije, lider prvenstva je ugostio "fenjeraša", Al Batin.

I, taj tim, poslednjeplasirani na tabeli, golom Lopeza je vodio od 17. minuta.

A u 90. je, pri i dalje aktuelnom šokantnom rezultatu 0:1, sudija Al Žires pokazao - da će se igrati još 12 minuta.

Šta se desilo potom?

Al Nasr je dao tri gola i, uz preokret, pobedio sa 3:1, čime je zadržao lidersku poziciju, sa dva boda više od Al Itihiada.


Kako je preokret izgleda, pogledajte u snimku koji je pred vama:
Inače, Kristijano Ronaldo se nije upisao u strelce niti bio asistent kod tri pomenuta pogotka, te je ostao na učinku od osam golova i dve asistencije.

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)