"USPEO SAM DA GA ŠČEPAM..." Marko Dmitrović se oglasio posle velikog skandala

S. R.

23. 02. 2023. u 23:32

ISFRUSTRIRANI navijač PSV time što je njegov tim imao negativan rezultat na semaforu rešio da iskali emocije tako što je u drugom poluvremenu susreta napao srpskog čuvara mreže Marka Dmitrovića člana Sevilje. Nesmetano je huligan utrčao na teren i se zaleteo ka našeg reprezentativnom golmanu, a prema snimcima sa društvenih mreža, čak ga je udario i pesnicom! Pribranost i hrabost „jedinice“ ekipe iz Andaluzije bila je na mestu, pa je brzo savladao napadača i oborio ga na teren.

УСПЕО САМ ДА ГА ШЧЕПАМ... Марко Дмитровић се огласио после великог скандала

FOTO: Tanjug/AP

Sraman incident desio pri rezultatu od 1:0 za PSV, sa kapuljačom na glavi kukavički je prišao je članu „orlova“ sa leđa, prvo ga odgurnuo, a potom zamahnuo pesnicom. Prvi u odbranu Dmitrovića nisu pritrčali redari, koji bi to trebali da spreče invaziju na teren, već dva igrača domaćeg tima, a potom i njegovi saigrači, i to tek kada je naš as uzvratio udarac obuzao napadača.


Na kraju, je dobro prošao, jer ne sme ni da se zamisli da je izgrednik bio naoružan.

Posle meča Marko se kratko svrnuo na icident u razgovoru sa novinarima u Holandiji

- Prišao mi je i udario me sa leđa. Verovatno je bio besan zbog rezultata. Pokušao je da me udari, uspeo sam da ga ščepam i sačekam redare da dođe obezbeđenje. Ove stvari u fudbalu nisu lepe i ne smeju da se dogode, nadam se da će biti kažnjen – naglasio je Dmitrović.


Surovu kaznu, trebalo bi da pretrpi i PSV, koji je svoj put Evropi završio sinoć, iako su pobedili na svom terenu 2:0 što nije bilo dovoljno za prolaz dalje, a sigurno bi trebalo da ih sačeka žestoka kazna disciplinaca UEFA, koja će se preneti na narednu sezonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a