"JA SAM KRIVAC!" Strateg FK Partizan Gordan Petrić nije krio razočaranje posle ispadanja iz Lige konferencija

S. RAJIĆ

23. 02. 2023. u 23:29

POJAVILI su na konfereniciji za medije sumorih lica strateg Partizana, kao i kapiten crno-belih Slobodan Urošević. Teško su podneli ispadanje od Šerifa u Ligi konferencije, čime se oda našeg predstavnika u nadmetanju na Starom kontinentu završila.

ЈА САМ КРИВАЦ! Стратег ФК Партизан Гордан Петрић није крио разочарање после испадања из Лиге конференција

FOTO: FK Partizan

- Nismo bilo dovoljno dobri da prođemo dalje. Do penala smo dominrali. Imali smo i stvorili smo dosta šansi. Nažalost primili smo gol u poslednjem minutu prvog dela i odmah na početku drugog što je odlučilo. Naravno, postoje stvari koje nismo taktički odradili. Čestitam igračima Šefira na zasluženom prolasku dalje. Kada smo izlazio sa stadiona i u tunelu primetio sam da dosta ljudi nervozno, ali jedini krivac sam ja. Sada treba da oporavimo igrače, jer nam sledi duel u okviru naše lige u nedelju protiv Radničkog - bile su prve impresije trenera Partizana.


Nemarnost Saničanina i olako skrivljen penal gurnuo je crno-bele ka porazu, ali kapiten je sta u odbranu svog saigrača.


- Možda na neki način i jeste bio preloman momenat, ali utakmica do tad tekla u našu korist. Više nas je poremetio gol u poslednjem minutu prvog dela to ne sme da se dešava. Kao ekipa, moramo da znamo šta tačno radimo na terenu i kako se branimo – naglasio je Urošević, a potom je još jednom istakao:


- Ovo je Evropa, detalji odlučuju, nismo bilo skoncentrisani. Opet smo primili olako golove, iz zbog toga ne možemo. Mora da se zaboravi i da idemo dalje.

Petrić: Treba da se zapitamo


Pre svakog primljenog gola usledile su kardinalne greške.


- Fejsa, Saničanin i Belić su hteli da reaguju najbolje pogotovo kod drugog gola, kad je dosta igrača bilo iza lopte Da je neko bolje reagovao siguran sam da bi otvorili kontru. Nađalost, primili smo jeftine golove. To je fudbal. Treba da se zapitamo i ovako što smo prošli kako smo dogurali do ovde. Odigrali smo nekoliko dobrih mečeva, niko nije ni mislio da ćemo daleko dogurati. Jednostavno nismo bili dobri i nismo prošli dalje – konstatovao je Petrić.

Bonus video: Pesma "grobara" pred meč Partizan - Šerif

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)