"DOBITI PRED OVIM SJAJNIM NAVIJAČIMA..." Marko Gudurić protiv Partizana odigrao partiju karijere i poslao snažnu poruku!

Novosti online

23. 02. 2023. u 23:26

MARKO Gudurić je protiv Partizana ostvario najveći indeks korisnosti u evroligaškoj karijeri (35; dosadašnji rekord bio mu je 30), ali se pobedi radovao iz drugih razloga.

ДОБИТИ ПРЕД ОВИМ СЈАЈНИМ НАВИЈАЧИМА... Марко Гудурић против Партизана одиграо партију каријере и послао снажну поруку!

EuroleagueTV

Podsetimo, Fenerbahče je u gostima savladao KK Partizan, i to u svom prvom takmičarskom nastupu otkako je Tursku zadesio katastrofalan zemljotres koji je odneo više od 40.000 života.

- Osećaj je sjajan. Bio nam je ovo prvi zvanični meč posle duže vremena, nismo igrali uopšte i nismo ni znali kako ćemo tačno izgledati na terenu. Ali, moram da kažem da smo odradili sjajan posao u napadu, dodavali se nesebično, pogađali. Stvarno je dobar osećaj tako pobediti, naročito kada igrate pred ovim sjajnim navijačima, u sjajnoj atmosferi - rekao je najpre Gudurić za Evroliga TV.

Potom se osvrnuo i na tragediju kroz koju prolazi Turska, zemlja u kojoj igra poslednjih godina:


- U našoj ekipi niko nije ni reč govorio o košarci nedelju dana. Kao što svi znamo, mnogo ljudi je poginulo... Nije bilo lako videti ni neke bivše saigrače kako pate, jer su izgubili svoje bližnje. Ali, pretpostavljam, život mora nekako da se nastavi. Samo se molim za sve! - zaključio je na dirljiv način srpski reprezentativac.


On je na ovom meču sa Partizanom postigao 25 poena, šutirao trojke sa 80% preciznosti, a imao i sedam asistencija, te po dva skoka i "krađe", za nepunih 25 minuta na parketu.

Bonus video:  Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce, do najboljeg i najplaćenijeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)