DA LI JE ATSU STIGAO DO AUTOMOBILA? Nova teorija o sudbini nestalog bivšeg fudbalera Čelsija

Novosti online

16. 02. 2023. u 10:18 >> 10:19

PROŠLO je već 11 dana od katastrofalnog zemljotresa u Anadoliji, a od Kristijana Atsua, fudbalera Hatajspora ni traga ni glasa.

ДА ЛИ ЈЕ АТСУ СТИГАО ДО АУТОМОБИЛА? Нова теорија о судбини несталог бившег фудбалера Челсија

Foto: EPA

Već danima nema nikakvih vesti o nekadašnjem fudbaleru Čelsija i Njukasla, za koga su čak u jednom trenutku javili da je pronađen živ.

To je ubrzo demantovano i od tada se za njegovu sudbinu ništa ne zna.

Sve je manje nade da još ima preživelih u ruševinama, ali nove informacije donose malo optimizma kad je reč o fudbaleru iz Gane.

Otkriveno je da je on po završetku utakmice koju je igrao veče uoči zemljotresa otišao je kod saigrača Sema Adekugbea i kod njega sedeo do kasno u noć.

Pretpostavlja se da je u svoju kuću stigao oko 3.30 časova, približno u vreme kada je bio prvi udar. Kako se zgrada od 11 spratova srušila u drugom potresu, veruje se da je fudbaler uspeo da se spusti do parkinga kako bi došao do svog automobila, pa je tu ostao zatrpan.

Dosta ljudi koji su živeli u toj zgradi je preživelo jer se ona srušila na stranu, pa su kroz "procepe" uspeli da izađu sami. Međutim, od bivšeg igrača Čelsija, kao i od sportskog direktora Tenera Savuta ni traga ni glasa već više od 10 dana.

BONUS VIDEO - Eksplozija asteroida iznad Lamanša

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku