ZVEZDA PUCALA IZ SVIH ORUŽJA PROTIV VOŽDOVCA: Šesticom po "zmajevima" (FOTO)

Z. Ćorović

11. 02. 2023. u 16:09

ŠAMPIONSKI rafal po "krovu". Raspucala se Crvena zvezda na gostovanju Voždovcu i prelako ga savladala, 14. put zaredom u Superligi - 6:0 (3:0). Domaćin nije ni mogao da pomisli na snažniji otpor, jer je od 14. minuta igrao sa desetoricom.

ЗВЕЗДА ПУЦАЛА ИЗ СВИХ ОРУЖЈА ПРОТИВ ВОЖДОВЦА: Шестицом по змајевима (ФОТО)

FOTO: M. Vukadinović

Bilo je očigledno da je mladi trener crveno-belih Miloš Milojević na pravi način prodrmao svoje izabranike posle blede partije sa Vojvodinom u prolećnoj premijeri.

- Odnos od prvog do poslednjem minuta bio je pravi, kakav uvek treba da bude. Ako ovako nastavimo neće biti nikakvih provlema - morao je da bude zadovoljan Milojević.

"Pridavio" je šampion domaćina od prvog minuta, jakim presingom sabio ga je na svoju polovinu da se grčevito brani. Kao gladni vukovi nasrnuli su Katai i drugovi na gol autsajdera i u 25. minutu je već bilo 3:0.

Lagan posao favorita odredio je nepromišljen potez Mateje Đorđevića u 14. minutu, kada je štoper Voždovca rvački povukao i oborio Aleksandra Pešića kako bi ga sprečio da postige gol. Penal je bio čist kao suza, samo što je tek posle intervencije iz VAR sobe glavni sudija pokzao direktan crveni karton umesto žutog. Kanga se ponovo pokazao kao odličan penaldžija, iako je golman "zmajeva" Andrija Katić pročitao stranu, snažan udarac bio je van dometa njegovih ruku.

Sa desetoricom u polju, nemoćni domaćin se pretvorio u džak za udaranje. Utakmica se pretvorila u "viktorije", raspoloženi zvezdaši su do kraja prvog dela 11 puta šutirali ka golu Katića i još dva puta ga savladali. U 19. minutu Kanga je lepo proigrao brzonogog Bukarija da se upiše u strelce - 2:0. Nešto kasnije, Ivanić je majstorski izbacio Kataija i katastorfa domaćih je bila neizbežna - 3:0. U nastavku se argentinski novajlija Vigo obradovao prvencu, za peti se pobrinuo rezervista Kangva, a tačku na šesticu stavio je Ivanić.

VOŽDOVAC - C. ZVEZDA 0:6 (0:3)

STRELCI: Kanga u 14. (iz jedanaesterca), Bukari u 19, Katai u 25, Vigo u 64, Kangva u 76. i Ivanić u 81. minutu. Stadion: "Tržni Centar". Gledalaca: 2.000. Sudija: Dejan Trifković 6. Crveni karton: Mateja Đorđević (Voždovac) u 14. minutu.

VOŽDOVAC: Katić 5 (od 69. Krunić -) - Mijailović 5, Damjanović 5, Đorđević 5, Daničić 5 - Matić 5, Ivezić 5 (od 65. Daničić -) - Nešković 5 (od 65. Nešković -), Novevski 5 (od 46. Noveski 5), Teodorović 5 - (od 20. Zečević 5) - Pantović 5.

C. ZVEZDA: Borjan - - Vigo 7, Eraković 7 (od 71. Leković -), Dragović 7, Azarov 7 - Mijailović 7 (od 46. Nikolić 7), Kanga 7,5 (od 61. Kangva 7) - Bukari 7,5 (od 61. Mitrović 7), Ivanić 7, Katai 7 - Pešić 7 (od 71. Rakonjac -).

BONUS VIDEO: CRVENO-BELI NEUMOLjIVI: Ivanić postigao šesti gol za Zvezdu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)