JUNAJTED PREKINUO SERIJU POBEDA: Olise majstorijom u nadoknadi doneo bod Kristal Palasu (VIDEO)

Č. V.

18. 01. 2023. u 23:02

MANČESTER junajted je prekinuo sjajnu seriju pobeda, pošto je remizirao sa Kristal Palasom na "Selhurst Parku" - 1:1 u odloženoj utakmici 7. kola Premijer ligi.

ЈУНАЈТЕД ПРЕКИНУО СЕРИЈУ ПОБЕДА: Олисе мајсторијом у надокнади донео бод Кристал Паласу (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Sve je išlo ka tome da će "crveni đavoli" upisati šestu uzastopnu pobedu u prvenstvu, ali u tome ih je sprečio Majkl Olise koji je u prvom minutu nadoknade vremena postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca. Gol možete pogledati OVDE!

Bili su gosti bolji rival u prvom delu susreta. Igrao se 43. minut kada je Bruno Fernandeš krunisao dobru akciju tima trećim golom u Premijer ligi. Gol možete pogledati OVDE!

Junajted je u drugom delu oborio tempo igre i čekao je da prođe vreme. Zbog toga pristupa je kažnjen, no uprkos tome mogao je do sva tri boda da se Kazemiro nije zbunio u trećem minutu nadoknade kada posle kornera iz neposredne blizine nije uspeo da ubaci loptu u prazan gol.

Da stvar po Erika ten Haga bude još gora, Brazilac je dobio žuti karton i propustiće veliki derbi protiv Arsenala (nedelja, 17.30), a dobro je poznato koliko je on bitan za ekipu.

Junajted je sada treći na tabeli sa 39 bodova, koliko ima i Siti. "Tobdžije" su lideri sa 47. Oni i "građani" imaju meč više od Junajteda.

 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)