NE MOGU DA SE POMIRE SA PORAZOM: Igrači Mančester sitija sačekali sudiju u tunelu

Novosti online

14. 01. 2023. u 21:43

MANČESTER siti poražen je danas na Old trafordu od gradskog rivala Junajteda sa 2:1. Nakon utakmice igrači građana bili se veoma nezadovoljni suđenjem Stjuarta Atvela i njegovih pomoćnika i odlučili su da ih sačekaju u tunelu.

НЕ МОГУ ДА СЕ ПОМИРЕ СА ПОРАЗОМ: Играчи Манчестер ситија сачекали судију у тунелу

FOTO: AP/Tanjug

Siti je do 78. minuta imao prednost od 1:0 protiv. Ipak, kontroverzni pogodak Bruna Fernandeša, a zatim i Markusa Rašforda doneli su preokret i pobedu "crvenim đavolima" od 2:1.

Igrači aktulenog šampiona Engleske nisu mogli da se pomire sa činjenicom da je priznat pogodak za 1:1. Smatraju da je Markus Rašford koji je bio u nedozvoljenoj poziciji uticao na igru i da pogodatk Portugalca nikako nije trebao da bude priznat.

Nezadovoljstvo su fudbaleri građana iskazali na terenu, ali i u tunelu. Nekoliko ih je sačekalo sudijsku ekipu da im pokažu šta misle o odlukama.

- Grupa igrača Mančester sitija, među kojima su bili Kajl Voker, Džek Griliš i Manuel Akandži, sačekali su sudiju u tunelu "Old Traforda" i verbalno su ga napali zbog priznatog gola Bruna Fernandesa - piše  britanski "Telegraf".

Manuel Akandži, štoper poraženog tima je govorio o ovoj situaciji i pred kamerama. 

- Prvi gol je smešan i nije smeo da se prizna. Rašford je trčao 30 metara za loptom - čist ofsajd - rekao je Akandži i dodao je kako je na sudiju verovatno uticao stadion i ime protivnika.

- Verovatno je pritisak na sudiju zbog stadiona gde se igrao meč uticao na odluku. Video sam da se nešto dešava u tunelu sa sudijama i saigračima, ali došao sam na kraju i nisam video baš sve - rekao je Akandži.

Mančester siti trenutno je drugi na tabeli engleskog šampionata sa 39 bodova i imaju pet bodova manje i utakmicu više od vodećeg Arsenala.

Junajted se se ovom pobedom uključio u borbu za naslov prvaka. "Crveni đavoli" su sakupili 38 bodova.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri