"ŽELIM DA BUDEM NAJBOLJI" Novak Đoković u Melburnu poslao jaku poruku rivalima!

Novosti online

14. 01. 2023. u 09:01

NOVAK Đoković održao je rano jutros po našem vremenu konferenciju za novinare pred Australijan open koji počinje u nedelju. Srpski teniser govorio je o svojoj motivaciji, kao i povratku u Melburn.

ЖЕЛИМ ДА БУДЕМ НАЈБОЉИ Новак Ђоковић у Мелбурну послао јаку поруку ривалима!

Tanjug/AP

Bivši broj jedan, kojeg mnogi smatraju najboljim teniserom svih vremena, iskreno je govorio o istorijskoj poteri za titulu najboljeg igrača. Srbin je jasno rekao.

Pored toga što Novak Đoković prošle godine nije mogao da se takmiči u Australiji, takođe je propustio i američku turneju, uključujući i Ju-Es open. To ga je učinilo dosta motivisanijim i odlučnijim u svojoj nameri da pokori teniski vrh.

- Želim da budem najbolji. Godinu sam završio na najbolji mogući način. Formu sam nastavio u Adelejdu prošle nedelje. Svidelo mi se kako sam tamo igrao. Pobedio sam neke dobre igrače, posebno u poslednjih nekoliko duela na turniru, rekao je Novak potom govorio o narednom turniru:

- Sviđaju mi se moji izgledi u Melburnu. Trenirao sam, kao i svi drugi. Mnogo je mladih igrača, oni su gladni pobede. Žele da oduzmu skalp "velikim igračima", znam to. To što sam u ovakvoj situaciji pomaže mi. Posebno oko pravog pristupa stvarima. Ja znam da sam zdrav i da dajem sve od sebe. Imam šanse protiv bilo kog igrača, rekao je Đoković.

Tanjug/AP

Tokom egzibicije sa Nikom Kirjosom na Rod Lejver areni priznao je da je bio emotivan kada je izašao na Melburn Park, gde ga je dočekalo na hiljade navijača.

- Ne zameram ništa. Da nisam u mogućnosti da krenem dalje, verovatno danas ne bi bio ovde. Količina pozitivnog iskustva koje sam imao u Australiji nadjačava sve negativno što se desilo u poslednjoj godini. Svaka moja poseta Australiji bila je pozitivna i to se odražava na moju igru i rezultati su potvrda toga. Radujem se što sam ponovo tu, što ću igrati tenis, a samo to sam i želeo prošle godine, rekao je Đoković.

BONUS VIDEO: PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili