"GORI" INTERNET: Ronaldo napravio veliki gaf, obrukao se na promociji u Al Nasru (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2023. u 21:44

SAUDIJSKA Arabija danas je svedočila predstavljanju Kristijana Ronalda u dresu novog kluba, a zbog toga je ceo Rijad bio na nogama.

ГОРИ ИНТЕРНЕТ: Роналдо направио велики гаф, обрукао се на промоцији у Ал Насру (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Promocija Portugalca izazvala je veliku pažnju javnosti, a Ronalro je tokom nje napravio jedan neobičan gaf o kome se priča na društvenim mrežama.

Ronaldo je izrazio veliko zadovoljstvo zbog promene sredine. Poručio je da je završio sa Evropom,  a onda se propisno i obrukao. Rekao je da je mnogo srećan zbog toga što će imati priliku da se takmiči u Saudijskoj Arabiji.

Govoreći o fudbalu u Aziji i Južnoj Africi Ronaldo je permutovao, te je rekao da oseća odgovornost ka fudbalu u Južnoj Africi.

- Želim da promenim mišljenje ljudi o fudbalu u Južnoj Africi. Imam odgovornost da to uradim i srećan sam što sam tu. Nije kraj moje karijere što sam došao u Južnu Afriku, rekao je Ronaldo.

NAJVEĆI UGOVOR U ISTORIJI

Slavni Portugalac potpisao je ugovor na dve i po godine, a plata koju će primati je oko 200 miliona evra, a u to je uključen i komercijalni deo ugovora. Nema sumnje da je ovo najveća plata u istoriji fudbala, te će Ronaldo zaraditi pola milijarde evra tokom trajanja ugovora.

LIGA ŠAMPIONA OPCIJA

Interesantno je da su pojedini insajderi otkrili da Ronaldo u klauzuli ugovora sa Al Nasrom ima i deo u kojem se kaže da može da pređe u Njukasl, čiji je vlasnik kraljevska porodica Saudijske Arabije, ali ako se  "Svrake" domognu Lige šampiona na kraju sezone. Što u ovome trenutku ne deluje toliko nemoguće, s obzirom da su na trećem mestu Premijer lige. 

BONUS VIDEO:  KOLIKO SU ZARADILE SELEKCIJE NA SP U KATARU: Vredelo je učestvovati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri