IZNENADIO IH JE SVE! Aleksandar Mitrović je uradio ovo kada su hteli da ga zamene (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2023. u 21:11 >> 22:42

ALEKSANDAR Mitrović je ponovo u centru pažnje u engleskoj fudbalskoj javnosti, i to samo što se vratio utakmicama posle Svetskog prvenstva u Kataru.

ИЗНЕНАДИО ИХ ЈЕ СВЕ! Александар Митровић је урадио ово када су хтели да га замене (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Zvanično najbolji fudbaler Srbije u 2022. je tu godinu je završio tako što je protiv Sautemptona promašio jedanaesterac u 96. minutu, mada to nije donelo veliku žalost navijačima Fulama čiji su ljubimci već imali prednost i tih 2:1 sačuvali, a onda je novu godinu "Mitar" počeo - golom.

I to nakon velike strepnje koju je upravo srpski as doneo pristalicama svog kluba.

Naime, utakmica Lester siti - Fulam nije se ni zahuktala, a Mitrović je ostao da leži na travi, držeći se za nogu.

Pauza je trajala skoro dva minuta, stručni štab je poslao rezerve na zagrevanje i mnogi navijači su pomislili da će golgeterski rekorder srpskih "orlova" možda morati da napusti teren već tada.

Tim pre što je u decembru kuburio s povredom, s kojom je i otišao na šampionat planete.

Ipak, naš reprezentativac je stisnuo zube, poručio treneru Marku Silvi i ostatku stručnog štaba da će nastaviti da igra, a nedugo zatim - zatresao je mrežu "lisica" za 0:1.

Igrao se 18. minut kada s leve strane, u polukontri, idealno centrirao Vilijan a Aleksandar Mitrović prihvatio loptu i postigao gol za vođstvo Fulama (VIDEO).

Bio je to 11. premijerligaški gol Mitrovića u ovoj sezoni, čime je izjednačio svoj rekord u elitnom rangu tog takmičenja.

Utakmica je i rešena pomenutim pogotkom, Fulam je pobedio sa 0:1, iako je i Lester imao svoje šanse, mada i gosti iz kontranapda.

Što se "Mitra" tiče, on je svom učinku pridodao i jedan žuti karton, ali po mnogima bilo je to nezasluženo. Pogledajte i sami snimak kontakta zbog kog je sankcionisan srpski napadač, koji je odigrao svih 90, odnosno 97 minuta, kada se uračuna u sudijska nadoknada vremena:

BONUS VIDEO: MILIONI NA ULICAMA: Pogledajte slavlje Argentinaca u Buenos Ajresu na dočeku svetskih šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)