PREMIJER LIGA PRIČA O SINU ZVEZDINE LEGENDE: Liverpul golom srpskog bisera srušio Aston vilu! Stefan Bajčetić će ovaj dan pamtiti zauvek

Novosti online

26. 12. 2022. u 20:27

FUDBALERI Liveprula savladali su Aston bilu na gostovanju u Birmingemu rezultatom 3:1 na kultnom "Vila parku", a strelac poslednjeg gola na meču bio je biser srpskog fudbala - Stefan Bajčetić.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА ПРИЧА О СИНУ ЗВЕЗДИНЕ ЛЕГЕНДЕ: Ливерпул голом српског бисера срушио Астон вилу! Стефан Бајчетић ће овај дан памтити заувек

FOTO: Tanjug/AP

No, krenimo redom. Sve je krenulo košmaranim startom domaćina, a Mohamed Salah nakon sjajne timske akcije i asistencije Endija Roberstona brzo načinje gol rivala. Snimak gola možete videti klikom OVDE.

FOTO: Tanjug/AP

Aston vila u nastavku je bila ravnopravan takmac, i propustila nekoliko prilika u prvom poluvremenu, baš kao što je to na drugoj strani činio i Darvin Nunjez.

Ono što urugvajski golgeter nije uspeo, uspeo je štoper, Virdžil Van Dajk, koji je na asistenciju upravo Mo Salaha nakon gužve posle kornera doneo velikih 2:0. Snimak gola možete videti klikom OVDE.

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što se nekoliko puta Urugvajac, koji se već nalazi na meti kritika, obrukao pred golom, delovalo je da će stići kazna.

Oli Votkins na samom početku nastavka trese mrežu koju čuvas Alison, ali glavni arbitar nakon provere sa VAR sobom poništava gol.

Ono što se nije desilo u tom 46. minutu desilo se u 59, kada gol sjajnog Olija Votkinsa nije mogao biti poništen. Nekadašnji igrač Brentforda sjajno se kretao od lopte, i onda majstorski trzaj glavom, nakon idealnog centaršuta Mekgina. Snimak gola možete videti klikom OVDE.

FOTO: Tanjug/AP

Bio je to trenutak nade za prepuni "Vila park", ali onda na scenu stupa sin Zvezdine legende, Srđana Bajčetića. Jirgen Klop još jednom je odlučio da pruži šansu mladom Stefanu Bajčetiću u 79. minutu, a ovaj mu se već u 81. minutu odužio, i to na najbolji mogući način, golom, prvencem u dresu ovog kultnog kluba iz "grada Bitlsa". Snimak pogotka možete videti klikom OVDE.

Upravo tim golom Liverpul je i konačno slomio otpor protivnika koji je gotovo celim tokom drugog poluvremena kidisao na njihov gol.

FOTO: Tanjug/AP

Ostaje nada da će mladi Bajčetić poći očevim stopama, te odlučiti da zaigra za srpsku reprezentaciju, s obzirom da je zbog toga što mu je majka Španjolka, ovaj fudbalski "biser" u mogućnosti da nastupi i za "crvenu furiju".

Četa Jirgena Klopa u narednom kolu dočekuje Lester siti na svom "Enfildu", dok će Aston vila gostovati Totenhemu u Londonu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!