NIKOLA JOKIĆ GLEDAO POTEZ GODINE! Pogledajte monstruozno zakucavanje saigrača srpskog asa (VIDEO)

Novosti online

26. 12. 2022. u 16:41

KOŠARKAŠI Denver Nagetsa sinoć su u spektakularnoj utakmici nakon produžetka pobedili Finiks Sanse sa 126:125 uz neverovatan meč Nikole Jokića, ali ovu utakmicu obiležilo je i monstruozno zakucavanje Aarona Gordona koje je oduševilo svet.

НИКОЛА ЈОКИЋ ГЛЕДАО ПОТЕЗ ГОДИНЕ! Погледајте монструозно закуцавање саиграча српског аса (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Daleko najbolji igrač u ovoj utakmici bio je srpski reprezentativac Nikola Jokić koji je još jednom demonstrirao svoju klasu i pokazao da je u neverovatnoj formi.

Jokić je ovaj meč završio sa tripl-dabl učinkom, ubacio  je 41 poen i dodao po 15 skokova i 15 asistencija.

Međutim, detalj koji je obležio sinoćnju utakmicu Denvera i Finiska desio se u poslednjim sekundama utakmice kada se "lomio" meč, a u centru pažnje našao se Aaron Gordon.

Igrač Denvera je krenuo u kontru, a zatim je izveo monstruozno zakucavanje preko Lendrija Šameta koji je pokušao zaustaviti Gordona, no ispostavilo se da je to nemoguća misija.

Na kraju je Gordon ovu utakmicu završio sa 28 poena, 13 skokova i dve asistencije i nakon Jokića bio je glavni igrač Nagetsa u pobedi protiv Sansa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)