ČUDESNI ALEKSANDAR MITROVIĆ: Engleska bruji o fantastičnoj partiji Srbina (VIDEO)

Č. V.

26. 12. 2022. u 17:55

ALEKSANDAR Mitrović blista u Premijer ligi. Tamo gde je stao pre pauze nastavio je po nastavku prvenstva. Nakon dve asistencije, uspeo je i da uradi ono što najbolje zna - postigne pogodak.

ЧУДЕСНИ АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ: Енглеска бруји о фантастичној партији Србина (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski napadač stigao je do 10. gola u najkvalitetnijem rangu engleskoj fudbala. Uradio je to u utakmici 17. kola protiv Kristal Palasa.

"Kolibari" su pobedili sa 3:0, a reprezentativac naše zemlje je bio strelac trećeg pogotka. On je glavom poslao loptu u mrežu rivala.

Pre toga je upisao i dve asistencije. Namestio je golove Bobiju Ridu i Timu Rimu. Sjajni napadač je još jednom pokazao da Fulam nije ista ekipa kada on nije na terenu.

Ovim golom Mitrović je postao četvrti igrač u Premijer ligi koji ove sezone do sada postigao dvocifren broj pogodaka. To su još uradili Erling Holand (18), Hari Kejn (13), Ajvan Toni (11).

On je dobio i jedan žestok udarac u 57. minutu. Džejsm Tompkins ga je udario u glavu i zaradio je drugi žuti karton, što je značilo ja meč za njega bio gotov. Kristal Palas je pre toga već bio sa igračem manje, pošto je "pocrveneo" Tajrik Mičel.

FOTO: AP

Srbin je na ovom susretu na terenu proveo 85 minuta kad ga je zemnio Karlos Vinisijus. Sa druge strane Luka Milivojević tek u 84. minutu dobio priliku od Patrika Vijera.

Fulam je sada osmi na tabeli sa 22 boda, dok je Kristal Palas 11. sa 19.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju