NI REČ O SINIŠI MIHAJLOVIĆU: Oglasio se Ibrahimović, nasmejan sa Đokovićem, još jednom razočarao fudbalski svet

Novosti online

22. 12. 2022. u 09:40

Zlatan Ibrahimović oglasio se porukom na društvenim mrežama, okačivši fotografiju sa Novakom Đokovićem i prvim čovekom Pari Sen Žermena Naserom el Kelaifijem.

НИ РЕЧ О СИНИШИ МИХАЈЛОВИЋУ: Огласио се Ибрахимовић, насмејан са Ђоковићем, још једном разочарао фудбалски свет

Foto arhiva VN

- Hvala vam na nezaboravnoj poseti i Svetskom prvenstvu u Kataru čije će finale zauvek ostati zapisano u istorijskim knjigama - napisao je Zlatan.

Ogromna prašina na društvenim mrežama se podigla zbog činjenice da se Ibrahimović nije javno oprostio od velikog prijatelja Siniše Mihajlovića, koji je preminuo prošlog petka u 54. godini, dok je sahrana bila u nedelju u Rimu.

Ibrahimović je u to vreme bio u Kataru, odakle je u društvu Novaka Đokovića i predsednika Pari Sen Žermena posmatrao finalni susret između Argentine i Francuske.

Zlatan je dva dan kasnije okačio fotografiju na kojoj se zahvalio na sjajnom gostoprimstvu na koje je naišao na Bliskom istoku.

Ni reč o Siniši Mihajloviću za koga ga vezuje prijateljstvo dugo čak dve decenije, gde je Srbin i te kako pomogao Ibri da se probije u Seriji A. Tužno, ali istinito, na muci se poznaju junaci.


 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?