KLOP ODUŠEVLJEN MLADIM SRBINOM: "Vau, igra tako zrelo! Kao da mu je 25 godina"

Novosti online

21. 12. 2022. u 18:46

LIVERPUL je ove jeseni Bornmut, postigli su "redsi" devet golova, postali rekorderi Premijer lige, a na kraju duela Jirgen Klop u igru je uveo Stefana Bajčetića. Premijerligaš je momka srpskih korena platio 250.000, a u njega danas polažu velike nade.

КЛОП ОДУШЕВЉЕН МЛАДИМ СРБИНОМ: Вау, игра тако зрело! Као да му је 25 година

FOTO: Tanjug/AP

Mladi Stefan Bajčetić oduševio je Jirgena Klopa, a Pepijn Lijnders, pomoćnik nemačkog stručnjaka govorio je o tome šta očekuje Srbina.

- Juče smo trenirali, bilo je ludo! Otišao sam sa terena zajedno sa Jirgenom. Sve vreme je stajao pored mene i šaputao: ‘Vau! Stefan i Bobi Klark igraju tako zrelo, kao da imaju 25 godina’. Odmah sam dodao i Ben Douk. Svi vide da je veoma brz, ali ako ste veoma brzi i tehnički potkovani - to vas stvarno čini opasnim igračem. Vrlo brzo uči i prilagođava se našem stilu, to je lepo videti, objasnio je Pepijn Lijnders, pomoćnik Jirgena Klopa, kako protiču poslednje pripreme za duel sa Mančester sitijem.  

Na "Enfildu" ne kriju zadovoljstvo radom na treninzima momcima koji su priključeni iz omladinske škole.

- Zaista smo srećni sa ta tri ‘potpisa’ i moram da udelim kompliment našem skautu Metu Njuberiju, on je zaslužan za angažovanje mladih igrača. Niko ranije ne čuje za njih, ne najavljuju se kao ozbiljni potpisi, ali momci koje dovodi... I brzo se uklope, a to nije lako kada dečak napusti Seltik i ode u drugi deo zemlje, ili Stefan koji je iz Selte došao u Liverpul. Napuštaju svoju zemlju i porodicu, i dolaze zaista mladi u našu akademiju.

Sva trojica su debitovali za Redse, pomno se prati njihov razvoj i u njima Pepijn Lijnders vidi budućnost kluba.

- Sviđa mi se kombinacija brzine, mentaliteta i tehnike koju Ben ima. Želimo ovoj trojici momaka da damo šansu, zaključio je asistent Jirgena Klopa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna