NOVAK ĐOKOVIĆ O SMRTI MIHAJLOVIĆA: " Počivaj u miru dragi moj Siniša, hvala na svemu"

Novosti online

17. 12. 2022. u 13:41

SVET sporta tuguje nakon smrti jednog od najboljih fudbalera koje je Srbija imala - Siniše Mihajlovića. Tim povodom oglasio se i Novak Đoković.

НОВАК ЂОКОВИЋ О СМРТИ МИХАЈЛОВИЋА:  Почивај у миру драги мој Синиша, хвала на свему

Foto M. Vukadinović

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković oglasio se nakon smrti legendarnog trenera, koji je podlegao u borbi protiv Leukemije.

- Počivaj u miru,dragi Siniša.Saučešće familiji Mihajlović.Hvala ti na svemu što si uradio za naš sport,kao i u Italiji.Tvoj trag je neizbrisiv, napisao je na Instagramu Novak Đoković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Legendarni srpski fudbaler Siniša Mihajlović umro je u 53. godini posle velike borbe sa leukemijom. Iza sebe je ostavio suprugu Arijanu, i petoro dece, koji su mu bili podrška do poslednjih trenutaka života.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ČUDO NEVIĐENO! Trener dao ostavku na poluvremenu, a onda je klupski lekar preuzeo ekipu - ono što se potom desilo, zaprepastilo je sve!