"SINIŠA ZAUVEK": Italija plače za Mihom - pogledajte naslovnice najtiražnijih dnevnih novina (FOTO)

M. Ostojić

17. 12. 2022. u 10:41

SINIŠA Mihajlović bio je veoma cenjen i poštovan u Italiji. Naslovne strane tamošnje štampe popunjene su porukama oproštaja od čoveka koji je ostavio veliki trag u fudbalu na čizmi.

СИНИША ЗАУВЕК: Италија плаче за Михом - погледајте насловнице најтиражнијих дневних новина (ФОТО)

FOTO: M. Ostojić

Zbog svega što je postigao kao igrač i trener najuticajniji italijanski sportski listovi morali su da se posvete Mihi.

"Tutosport" je danas na tri stranice o našem velikanu "Siniša Veliki", "Adio Mihajlović", "Fudbaler pobednik", "Hrabrost je biti Siniša", "Nikada nije išao u kompromis", "Manćinijeve suze", "oproštaj Torina i tamnocrvenih navijača". "Sećanje na prvi put kada je svet upoznao Sinišu 29 maja 1991 u Bariju, igrala je Crvena Zvezda Ljupka Petrovića podizao je pehar Šampiona pobedivši u finalu Olimpik iz Marseja".

"Gazeta delo Sport" na 11 stranica Siniša Mihajlović: "Siniša zauvek", "Borio si se kao lav", "Toliko dresova šampion u svima", "Heroj u otadžbini, idol u Italiji, sa magičnom levicom donosio nam je snove", "Siniša borac: nije popuštao nikada, sve je inspirisao svojom hrabrošću", "Predragi hrabri i lojalni prijatelju"...

"Korijere delo Sport" na 11 stranica Siniša: "Adio veliki Siniša", "Plače ceo sportski svet", "Zauvek jedan od nas", prenosi i oprštajnu poruku premijerke Đorđe Meloni, Totijevu poruku, "Njegov najjači tim jesu supruga i porodica", "Vratio se u Bolonju 'imajte povrenja u mene' sada Bolonja plače", intervju sa doktorkom iz bolnice Sant Orsola u Bolonji koja priča kako je imao hrabrost koja nije zajednička svima... priča o njegovom šutu od 160 kilometara na sat, "Iz jedne raspadnute zemlje stigao ka vrhovima Evrope".

"Il Mesađero" na četiri stranice Siniša,"Lekcija Gueriera", "Sanjao je da prezdravi i da trenira Lacio", "Rim grad od kojeg se nikada nije razdvajao", "Bio je on koji je ukazao na Totija"...

"La Republika" na četiri stranice: "Adio Siniša, eksplozivni fudbaler, energični trener, čovek iz prošlih vremena", "Mančini sa njim", Serđo Kranjoti bivši predsednik Lacija: "U Laciju je bio lider, naučio nas je ambiciji", Đani Morandi slavni pevač: "Poznavati tebe i provesti mnogo trenutaka sa tobom jeste tvoj poklon".

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!