SKANDAL U ALBANIJI: FIFA pokreće postupak! Čelnici kluba pretukli hrvatskog fudbalera

Novosti online

03. 12. 2022. u 15:45

HRVATSKI fudbaler Ante Živković doživeo je užasno iskustvo u Albaniji i to od strane čelnika kluba čiji dres nosi.

СКАНДАЛ У АЛБАНИЈИ: ФИФА покреће поступак! Челници клуба претукли хрватског фудбалера

Foto: EPA

Naime, Živković je na početku sezone napustio ekipu Borca iz Banja Luke, te je svoju sreću odlučio da potraži u Albaniji, tačnije u ekipi Kukešija.

Ispostavilo se da je to bio pogrešan potez za ovog napadača, koji je nakon nekoliko meseci provedenih u klubu doživeo veoma ružne stvari.

Pomenuti fudbaler se svom klubu obratio pismom, a razlog je bilo višemesečno kašnjene plate, te to više nije hteo da toleriše.

U toku jučerašnjeg dana čelnici kluba pozvali su Živkovića na sastanak, ali umesto da dobije informacije o onome što je tražio, doživeo je najgoru situaciju u svojoj karijeri.

Predstavnici kluba su Živkovića držali nekoliko sati u klupskim prostorijama, te su mu uputili brojne uvrede i pretnje prenosi bosanski "Sportsport.ba".

Ali, tu se sve nije završilo, te je sve kulminiralo fizičkim napadom na Živkovića, koji je na kraju pretučen.

Na kraju su čelnici Kukesija silom naterali Živkovića da potpiše raskid ugovora, a u suprotnom ga nisu želeli pustiti - "prenosi Sportsport.ba".

Nakon nekoliko sati hrvatski fudbaler uspeo je da napusti klupske prostorije, pa je brže "bolje" krenuo nazad u Hrvatsku.

Sve su preneli iz Sindikata profesionalnih fudbaler, a odmah je pokrenut i postupak pred FIFA u nadi da će dokazati da je Živković bio prisiljen da potpiše raskid ugovora.

Živković je u dresu Kukešija odigrao devet utakmica, postigao je dva gola, ali glavni razlog njegovog postupka jesu neisplaćene plate.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (8)

Zajedno za očuvanje prirode